Változtassa meg tudatosan alváskörnyezetét!

Gondolja végig! Milyen ágyneműt használ? Hagyományos toll- pehely, vagy szintetikus töltetű ágyneműt?

Bár a hagyományos toll- és a pehely töltetű ágynemű természetes alapanyagú, mégis sok embernek problémát okoz, allergiás reakciót válthat ki. Nehéz a tisztántartásuk, nem moshatók és gyakran kell szellőztetni őket. A toll felszívja az izzadságot, és a nedves környezetben könnyen megtelepszenek az atkák, a gombák, a bolhák, és akár a molylárvák is. Ezeket a parazitákat még vegytisztítással sem lehet eltávolítani teljesen!

Emiatt sokan úgy döntenek, hogy lecserélik a tollal töltött ágyneműt szintetikus ágyneműre. Ezek többnyire vegyileg felületkezelt, műanyag mikroszálas töltőanyaggal készült takarók, párnák, antibakteriális, antimikrobális és poratka elleni kezeléssel.

De még így is a higiéniai okok miatt a gyártók azt ajánlják, hogy két évente cserélje le ágynemű garnitúráját egy teljesen újra, ami már nem kis összeg, ha jobban belegondol.

Megvásárol egy garnitúrát 50.000 Ft-ért, és 10 év alatt kifizet 250.000 Ft-ot, ha két évente lecseréli az ágyneműjét a gyártó javaslatára! Már pedig, ha fontosnak tartja az egészségét, akkor megfogadja az ajánlást és két évente lecseréli a takaróját, párnáját, de gondoljon a környezetére is! Mennyi szemét keletkezik, mennyi kidobott takaró és párna!?

Az is a mikroszálas töltetű ágyneműk ellen szól, hogy annak ellenére, hogy nyugodt és pihentető alvást ígérnek a használójuknak, a tapasztalat az, hogy bár rövidtávon kényelmet nyújtanak, hosszútávon viszont nem szűnnek meg az alvásproblémák, az éjszakai felébredések, és a kellemetlen izzadás stb.!

Ha valaki műanyag, mikroszálas töltetű ágyneműben alszik, és ezekkel az anyagokkal veszi körbe magát, akkor feszültség keletkezik a testében, olyan mintha egy dunsztban lenne, és éjszaka befülled. Éjszaka melege van, ezért kitakarózik, és már csak akkor veszi észre, hogy fázik, amikor felébredt, és muszáj magára húznia újra a takarót. Ezt éjszakánként jó párszor megcsinálja az ember, ha szintetikus ágyneműben alszik. Aki hajlamos az izzadásra, ebben a műszálas ágyneműben még jobban izzad, és a szintetikus anyag még be is szívja magába az izzadságot.

Ráadásul a szintetikus, műanyag, mikroszálas töltetű ágyneműk hajlamosak az elektrosztatikus feltöltődésre, ami negatív hatással van az emberi szervezetre, rendszeres használatuk fejfájást, fásultságot, rossz közérzetet okozhat.

A toll-, pehely-, és mikroszálas töltetű ágyneműkkel szemben a gyapjú ágyneműnek számtalan előnye van. A gyapjú a legtermészetesebb anyag, ami a nyugodt és pihentető alvást biztosítani tudja. Természeténél fogva antiallergén, nem atkásodik, taszítja a port, nem töredezik, mindig olyan, mintha friss ágyneműben aludna. Könnyen tisztán tartható, kímélő gyapjúprogramon mosógépben is mosható. A gyapjúszálak közötti levegő tökéletes hőszigetelő képességének köszönhetően egyenletesen tartja a test hőjét pihenéskor. A takaró lágy esése felveszi testének formáját. A kétrétegű, vastag takaró felmelegíti még a legfázósabbakat is. A jóminőségű gyapjúágynemű bársonyos és puha, simogató az érintése, tökéletesen szolgálja a kényelmét. Természetes légáteresztő képessége van, nem szívja magába az izzadtságot sem, hanem elvezeti és a légtérbe továbbítja. A derékalj, a takaró és a párna együtt használva egy nagyon védett burkot hoz létre, ami sok mindentől megóvja, mégsem dunsztolódik be. Az ezüstszálas derékalj kényelmessé és puhává varázsolja az ágyát, csökkenti az elektroszmog káros hatásait, és steril környezetet teremt. Az ezüstszálas derékalj jótékony hatású mágneses változata javítja a keringést, vérbőséget okoz. A speciális méretű anatómiai kialakítású nagypárna pedig tökéletesen alátámasztja a nyakat és tehermentesíti a gerincet.

A komplett Kaschmir Gold Queen kasmír-merinó gyapjúágynemű garnitúra ezüstszálas mágneses derékaljjal takaróval és anatómiai párnával a fent felsorolt összes előnyt tudja!

A legnemesebb merinó gyapjúból készül extra mennyiségű kasmírszállal ötvözve.

Valóban támogatja teste öngyógyító folyamatait, így teste sejtszinten tud regenerálódni. Ebben az alváskörnyezetben szervezete számára maximálisan biztosítva van, hogy jól tudjon működni.

Ugye Ön is egyetért abban, hogy érdemesebb egy garantáltan jó minőségű természetes ágyneműt beszerezni, ami hosszú évekig szolgálja az egészséget, és a környezetet is kíméli, mint kétévente eldobható ágyneműt vásárolni. Egy nyugodtan átaludt éjszakája csak pár forintba kerül, mégis sokkal többet tett az egészségéért és a környezetéért is.

Kattintson a linkre és válassza a Kaschmir Gold® Queen kasmír-merinó gyapjúágyneműt orvosok és természetgyógyászok ajánlásával!

Tovább a termékhez »