Hogyan melegítse derekát a hideg időben?

​​A hűvösebb időben még inkább óvja egészségét!

Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy a hidegebb idő beköszöntével könnyen felfázott, vagy meghűlt, mert nem figyelt oda kellően az öltözködésére, túl rövid felsőt vett fel, amiből kilógott a dereka, vagy vékonyan öltözött fel, esetleg meggondolatlanul leült a hideg kőre, vagy padra.

Egészsége és életminősége megóvásának kulcsa teste hőszabályozása!

Az állandó testhőmérséklet biztosítja teste normál működését, a hatékony anyagcserét és az optimális életfolyamatokat. Ha szervezete azt érzékeli, hogy a létfontosságú szervei (szív, tüdő, máj, agy) működéséhez szükséges hőmérséklet csökken, akkor hőt von el az izmoktól, és felhasználja a vesékben tárolt energiatartalékait is. A vesék tárolják az életerőt, ezért kiemelten fontos e terület védelme nemcsak éjszaka, hanem napközben is. Ráadásul a kor előrehaladtával csökken a testhőmérséklet. Minél idősebb valaki, annál alacsonyabb a testhőmérséklete, ezért is lényeges, hogy melegen tartsa veséi területét.

Kiemelten fontos dereka védelme

A derékfájdalom leggyakoribb okai a megfázás, a helytelen tartás, és a mozgásszegény életmód vagy a túlzott fizikai terhelés. A nőknek érdemes a derék és az alhas területére még inkább odafigyelniük. A legtöbb nő menstruációját a méh izomzatának összehúzódása miatt gyakran kíséri enyhe vagy erős görcsös fájdalom, ami a napi tevékenységekre is negatív hatással van!

Válasszon inkább természetes megoldást!

Enyhítse a meleg segítségével derékfájdalmát, felfázásos tüneteit vagy menstruációs panaszait! A meleg görcsoldó hatású, ellazítja az izmait és csillapítja a fájdalmát.

Mit tehet azért, hogy sokáig megőrizze vitalitását és óvja egészségét?

Hűvösebb időben tartózkodjon fűtött helyiségben. Az állandó testhőmérsékletet meleg étel és ital fogyasztásával, valamint megfelelő öltözettel tudja a legkönnyebben biztosítani. Mire figyeljen az öltözködésnél? Öltözzön rétegesen! Kiemelten figyeljen a derekára és a veséire, tartsa melegen a testrészeit!

A meleg képes enyhíteni fájdalmait. De lényeges, hogy nem szabad túlzottan melegíteni az érzékeny területet. Vannak olyan segédeszközök, amikkel könnyen túl melegítheti a derekát és miután kihűlt az eszköz, még jobban fog fázni, mint a használat előtt, és gyorsan visszatérhetnek a fájdalmak is. A legtöbb csak rövid ideig nyújt segítséget, először túl nagy hőt ad le, majd fokozatosan kihűl. Körülményes a használatuk, mikróban, sütőben, vagy erre a célra rendszeresített főzőedényben kell őket felmelegíteni. Ha egyedül van és nem tud segítséget kérni senkitől, akkor a legnagyobb fájdalmai közben Önnek kell újra és újra felmelegítenie, egyedül kell gondoskodnia magáról. Használat közben könnyen kilyukadhatnak, ami kellemetlenséget és akár égési sérüléseket is okozhat. Ezek az eszközök általában rövid életűek, a használat gyakoriságától függően minimum félévente, évente cserélni kell őket.

Bár sokféle megoldás létezik a derék és alhasi panaszok enyhítésére, de rengeteg időt, energiát és pénzt megspórolhat, ha egyből a legjobb megoldást választja! A legjobb egy olyan eszköz, ami a saját teste által megtermelt hőt segít megtartani. Így garantáltan nem fogja túlmelegíteni az adott területet.

A Kaschmir Gold Queen kasmír-merinógyapjú mágneses derékmelegítő pontosan így működik!

A saját testhőjét tartja meg, ezáltal folyamatos száraz hőmérsékletet biztosít a derekának és a veséinek. Más eszközökkel szemben nem kell attól tartani, hogy kilyukad, leesik, vagy megráz! Nem kell újra és újra felmelegítenie, nem kell havonta, vagy évente lecserélnie!

Egyszerű a használata, csak felveszi a derékmelegítő övet, és a tépőzár segítségével beállítja megfelelő méretűre. Praktikus kialakítása miatt a ruha fölé és alá is felvehető, így akár észrevétlenül is viselheti. A kisméretű praktikus tasakjának köszönhetően a táskájában is elfér, bárhova magával viheti.

Kényelmes viselet, éjjel-nappal folyamatosanan használhatja, akár aludhat is benne. Természetes, prémium minőségű kasmír-merinógyapjúból készül, ami bársonyosan puha tapintású. Más gyártóktól eltérően tisztán kasmír-merinógyapjúból készül, nem tartalmaz pamutot vagy más műszálas anyagot. A gyapjú kedvező tulajdonságának köszönhetően egész nap egyenletes melegben tartja a derekát, alhasát. A derékmelegítőt használhatja megelőzésre is, vegye magára már az esetleges fájdalmak megjelenése előtt.

A Kaschmir Gold® mágneses kasmír-merinógyapjú derékmelegítő előnyei

  • egyenletes száraz meleget biztosít a fázós testrészeken
  • használhatja a derekán, alhasán és más testrészeken is
  • tisztán kasmír-merinógyapjúból készül, prémium minőségű
  • a benne lévő jótékony hatású mágnes kedvezően hat a keringésre
  • és jó hatással van a környező szövetek sejtjeinek oxigénellátására
  • nyugtatja a gyulladásos területet is, így különösen javasolt, ha sokat fáj a dereka
  • kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik
  • az ezüstszálas szövet steril környezetet biztosít
  • kiváló megoldás vese- vagy derékpanaszok, felfázásos tünetek, vagy mensturációs fájdalmak esetén
  • nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk

  „Korábban többféle eszközt is kipróbáltam, de egyik megoldással sem voltam tökéletesen elégedett. Most úgy érzem, hogy megtaláltam a végleges megoldást! Megnyugtat és biztonságérzetet ad, hogy végre van egy megbízható és tartós eszközöm, ami hosszantartó ideális hőmérsékletet biztosít a derekamnak és a veséimnek. Tudom, hogy ez a prémium minőségű Kaschmir Gold Queen mágneses derékmelegítő évekig szolgálni fogja az egészségemet! Minden nőnek és férfinak nagy szüksége lenne egy Kaschmir Gold derékmelegítőre, csak ajánlani tudom!”

Marton Melinda