Jognyilatkozat

Kaschmir-Gold® Jogi nyilatkozat

A www.kaschmirgold.hu honlapon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: hírek, képek, fotók, események, egyéb írások, grafikák, szövegelemek, beleértve jelen szöveget is) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján  szerzői jogi oltalom alá eső alkotások, amelyekkel kapcsolatos valamennyi hasznosítási joggal a Kaschmir-Gold® Kft. – a továbbiakban: Jogtulajdonos – rendelkezik.

Minden egyéb felhasználáshoz (ideértve különösen, de nem kizárólagosan az egészben vagy részletekben történő többszörözés, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás eseteit, továbbá bármilyen nem magáncélú felhasználást) a Jogtulajdonos kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges.

A weboldal tartalmának, és ötleteinek másolása, átdolgozása, a tulajdonos írásbeli hozzájárulása és forrásmegjelölése nélkül való használata és közzétételének napi díja 40.000 Ft + ÁFA szavanként.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tipp, ötlet, elgondolás, javaslat csupán tájékoztató jellegű nem helyettesíti az orvosi javaslatot.

Amennyiben kétségei vannak, kérje ki orvosa véleményét.