Hogyan válasszon ideális takarót?

Nagy takaró választó kisokos

Nem könnyű eligazodni a takarók, plédek és paplanok világában!

Alváshoz elsősorban takarót és paplant használunk, ami lehet vékonyabb, vagy vastagabb. A paplanoknak általában van valamilyen töltőanyaga, például: pehely, toll, mikroszálas töltet stb. A könnyű és vékony plédek pedig inkább csak délutáni pihenéshez, tévénézéshez vagy kiránduláshoz, piknikezéshez valók.

Óriási a választék a többféle színvilágú és anyagú takarók között: a mikroszálastól kezdve, a pamuton és a poláron át, a szőrme hatásún keresztül a gyapjúig. Ha az ember nem vigyáz, könnyen eljut odáig, hogy minden egyes funkcióhoz külön takarója van! De erre egyáltalán nincs szükség!

Egy prémium minőségű vékony és egy vastag gyapjú takaró kiváltja a plédet és a paplant. A vékony takarót használhatja egész évben alváshoz, tévénézéshez, délutáni sziesztához. A vastag takaró tökéletes télen a hidegebb éjszakákra. A takarók ideális mérete 130×200 cm, ez lehet nagyobb a testmagassághoz viszonyítva, és a súlyuk kb. 1,5-4 kg.

Mitől jó egy takaró? A két legfontosabb funkciója: legyen természetes az anyaga, hogy jól szellőzzön, ugyanakkor tartson egyenletes hőmérsékleten, ami se nem túl meleg, se nem túl hideg.

Több mint 27 éve foglalkozunk gyapjúágyneműkkel, takarókkal és párnákkal. A Kaschmir Gold takarók különleges ereje a természetes anyagában rejlik. A legnemesebb merinógyapjúból készülnek egyedülálló csúcstechnológiával extra mennyiségű kasmírszállal, vagy selyemszállal a minél puhább és bársonyosabb tapintásért. Lanolint tartalmaznak, ezért jót tesznek a bőrének is. Illatmentesek, magas szálsűrűségűek, kétoldalasak és rendkívül hosszú élettartamúak. Kiváló a légáteresztő képességük, így a takaró szinte Önnel együtt lélegzik. Tökéletesen elvezeti a nedvességet, izzadságot, és finom melegben tartja a pihenni vágyót.
Ez a magas minőség jelenleg Magyarországon kizárólag nálunk érhető el.

Milyen élményt nyújtanak Önnek a Kaschmir Gold takarók?

Képzeljen el egy kasmír-merinó gyapjú takarót, aminek természetesen kellemes natúr színe van, ami már önmagában megnyugtató és pihentető hatású. Mikor magára teríti a takarót, meglepődve tapasztalja, hogy az anyaga egyáltalán nem szúrós, hanem finom puha, bársonyos az érintése. Ebben tényleg érezni, hogy extra mennyiségű kasmírt tartalmaz, hisz annyira selymes a tapintása. Rácsodálkozik, hogy milyen könnyű és lágy az esése, tökéletesen felveszi teste formáját. A bőre szabadon lélegzik a takaró alatt. Nincs 2 kg az egész!

Majd felhúzza a takarót egészen az orráig, beleillatol az anyagába és megtapasztalja, hogy teljesen illatmentes, a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nincs is rossz szaga. Egy kis idő elteltével egyszer csak azt veszi észre, hogy ez a könnyű és vékony takaró az egy rétegével, milyen kellemes finom meleget ad. Kellemesen körbe burkolja a testét, és gyengéd ölelésével megnyugtatja a lelkét is. Többet ér bármilyen paplannál vagy egy egyszerű plédnél!

Jó ha tudja, hogy van ennél egy vastagabb és kicsit nehezebb takaró is, ami ráadásul kétrétegű, és nincs 4 kg az egész. Még több ebből a csodás selymes puhaságból. Ahogy magára teríti érzi, ahogy a súlya egyenletesen eloszlik és kellemesen ránehezedik a testére, olyan mintha valaki átölelné. Ettől még megnyugtatóbb és pihentetőbb lesz az alvása. Ha fázós lenne, akkor ezalatt biztosan nem fog fázni sem. Kellemesen simogató érzés, ahogy a takaró közvetlenül hozzáér a bőréhez. És minden este ebben a fantasztikus élményben lehet része, hiszen még ágyneműhuzatot sem kell hozzá használni! Erről eszébe jut, hogy milyen szuper, hogy a gyapjú még lanolint is tartalmaz, így ápolja a bőrét is! Érzi a törődést, a gondoskodást.
Ezt az egyedülálló élményt nyújtják Önnek a legpuhább Kaschmir Gold takarók szeretettel készítve! Takaróinkat kérheti egyedi méretben is!

Gondoljon a gyermekeire is, lepje meg őket a limitált kiadású álomutazó takaróval! Az Álomutazó takaró a nagysikerű mesemusical bemutatójára készült. A takaróra felkerült a szeretett Bárány alakja egy kis zseb formájában, melybe a gyerekek akár a Fogtündérnek, Mikulásnak, Jézuskának írt leveleiket is elrejthetik.

Limitált kiadású Álomutazó takaró:
https://kaschmirgold.hu/termek/alomutazo-takaro/