Újévi fogadalom a Kaschmir Gold®-nál

Szilveszterkor gyakran teszünk fogadalmakat. Manapság a pezsgő, a lencse és a tűzijáték mellett az újévi fogadalom is már egyfajta rituálévá vált, hozzátartozik az óév búcsúztatásának hangulatához. Másrészt az újév első napja elég erős mérföldkőnek számít ahhoz, hogy “új lappal indulhassunk” és erősebben érezzük a késztetést, hogy “na majd mostantól…”.

DE MIBEN IS MÁS EGY JANUÁR 1-JE KEDD, MINT A MÁRCIUS 12, AMI IDÉN SZINTÉN EGY KEDDI NAP?

Az újévi ígéretek tekintetében a statisztikák igen sajnálatos képet mutatnak: a szilveszteri fogadkozások 80 %-át nem tartjuk be, ezekről 1-2 hónap alatt lemondunk. Ennek fő oka, hogy a hangulat hevében meggondolatlanul ígérgettünk, nem igazán készültünk fel a változásra, amit a fogadalom megvalósítása hozna életünkbe. További okok, hogy a kitűzött célhoz nem volt tervünk, azonnal bele akartunk csapni, márpedig a fokozatossággal sok esetben hatékonyabb eredményeket érhetnénk el.

Ezért tehát javasolt: ha szeretnénk változást hozni az életünkbe, akkor annak kivitelezését is előre tervezzük meg, készüljünk fel a változásra és ha felkészültünk, ne halogassuk: csapjunk bele azonnal, bármikor! Ne várjuk a tavaszt, a hétfőt, a szeptembert és ha idén elmulasztottunk volna fogadalmat tenni bármire is, semmi esetre se várjunk egy teljes évet, hogy “na majd 2020. január 1-jétől…”

SZOKÁSOS FOGADALMAK

Tipikus magunknak tett újévi ígéret a rendszeres sportolás, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a káros szenvedélyek elhagyása, vagyis az emberek jelentős része egészségének megőrzése érdekében dönt a változtatás mellett.

De vajon hányan fogadták meg idén, hogy jobban odafigyelnek az alvásukra?

Sajnos a legtöbbekben fel sem merül, hogy bizony a megfelelő mennyiségű MINŐSÉGI alvás éppúgy elengedhetetlen egészségünk megőrzése érdekében, mint a cigaretta elhagyása vagy a rendszeres gyümölcs- és zöldségfogyasztás beiktatása az étrendünkbe.

ÉS ITT JÖN A MI FOGADALMUNK

2019-ben feltett szándékunk, hogy a jó alvás úttörői legyünk, ezáltal a lehető legtöbb emberhez eljuttassuk a megfelelő alvás fontosságáról szóló tudnivalókat.

Kövessen bennünket Facebook oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre és olvassa rendszeresen megjelenő blogbejegyzéseinket is, hiszen számtalan hasznos információval jelentkezünk az év során.

A mi fogadalmunk, hogy a jó alvásnak divatot teremtünk!