A karácsonyi ajándékot vásárlók 3 típusa

Elérkezett a karácsonyi készülődés időszaka! Az ünnepi díszbe öltöztetett otthonok, üzletek, adventi vásárok, a mézeskalács finom illata és a Jingle Bells ünnepi melódiája által keltett lélekmelengető hangulatot sokaknál az ajándékozási nehézségek miatti “fejfájás” árnyékolja be!

A képletesen értett fejfájás mértéke egyénenként eltérő lehet – nagyban függ attól, hogy kire milyen vásárlói attitűd jellemző. Megfigyeléseink szerint a karácsonyi ajándékot vásárlók 3 típusba sorolhatók:

1. TÍPUS – Pató Pál

Ő az, aki december 20-án még úgy gondolja: a következő 3 nap bőven elég lesz arra, hogy mindenkinek megvegye a tökéletes ajándékot! Aztán december 24-én délelőtt kétségbeesetten rohangál valamelyik plázában, hogy már szinte mindegy mit és mennyiért, de valamit vegyen szeretteinek, hisz üres kézzel mégsem állhat a fa alá.

Ajándékozott reakciója: örül, hisz kap egy igen drága ajándékot, amivel az ajándékozó is úgy érzi, idén kitett magáért VAGY nem örül, hisz kap egy turmixgépet, mert ajándékozónak utolsó kétségbeesésében semmi más ötlete nem volt és a bolt is zárt már.

2. TÍPUS – a biztonsági játékos

Ő hetekkel ezelőtt “letudta” az ajándékvásárlást, s már becsomagolva állnak a tökéletes ajándékok a szekrény mélyén: a sokadik pár zokni a nagypapának, a többedik karkötő anyának. A biztonsági játékos tutira megy, hisz zoknira mindig szükség van, az ékszerrel pedig (kiváltképp, ha elég értékes is) nem lehet nagyon melléfogni. És hát az elmúlt 5 évben ezek az ajándékok mindig bejöttek. 

Ajándékozott reakciója: nagypapa meg sem lepődik, hisz öt éve zoknit kap, anya pedig úgy tesz, mintha örülne az ékszernek és beteszi a szekrényébe a másik öt mellé. Biztonsági játékos igen büszke magára, hogy idén is tökéletes ajándékkal “lepte meg” családját.

3. TÍPUS – a trendkövető

A trendkövetőnek időben eszébe jut, hogy hamarosan karácsony, így december elején leül a számítógép elé, mérlegeli, hogy kézzelfogható ajándékot vagy élményt ajándékozzon-e. A karácsonyi nehézkesebb kiszállítás, csomagolás bonyodalmait megspórolva utóbbi mellett dönt. Online megrendel egy ajándékutalványt, s attól függően, hogy milyen a családtagok érdeklődési köre, a virtuális kosárba tesz egy színház- vagy koncertjegyet, egy szállásutalványt, egy főzőtanfolyamon való részvételi lehetőséget biztosító kártyát vagy egy sportautó tesztvezetésére jogosító kupont. Az ajándékozó – a családtagok létszámától függően – maximum fél óra alatt végez a tökéletes ajándékok beszerzésével és roppant elégedett, hiszen mindenkinek olyan élményt fog nyújtani, aminek az ajándékozott valóban örülni fog.

Ajándékozott reakciója: januárban, az élmény időpontjában kitörő öröm, karácsonykor a fa alatt kisebb fajta csalódás, hogy nem egy kézzel fogható zoknit kapott.

Ismerős jelenetek?! Bármelyik oldalon is állunk, mindannyian arra vágyunk, hogy megtaláljuk a valóban tökéletes ajándékot azoknak, akiket a legjobban szeretünk és mi is olyan ajándékot kapjunk, aminek felhőtlenül, őszintén örülhetünk!

A Kaschmir Gold® prémium minőségű termékeivel és az ezzel járó pihentető alvás élményével biztosan nem fog mellényúlni!

Hogy miért? Olvasson tovább!

Takaróink, párnáink, ágybetéteink puhasága, exkluzív minősége, jótékony hatása garantáltan őszinte boldogságot csal majd az ajándékozott arcára. Garnitúráink átadása utáni reggel ne lepődjön meg, ha szerettei így üdvözlik:

“A legjobb ajándék, amit életemben kaptam. Köszönöm!”

Legyen Ön, aki gondoskodik szerettei megfelelő alvásáról: ajándékozzon törődést!

Az alvás – a táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett – nagyon fontos alappillére életmódunknak, mégis nagyon kevesen figyelünk oda rá kellőképpen. Nem vesszük komolyan szervezetünk regenerálódását, pihenését, megfelelő hosszúságú és megfelelő körülmények közötti feltöltődését. Családtagjai alvását tegye Ön igazán pihentetővé!

Ajándékozzon Kaschmir Gold®-ot és kápráztassa el szeretteit a tökéletes karácsonyi ajándékkal!

3 indok, amiért egy Kaschmir Gold® termék tökéletes választás:

  • GONDOSKODÁS: a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett, az egészséges életmód alappilléreként foglalkoznunk kell a megfelelő minőségű alvással is. Hívja fel erre Ön szerettei figyelmét!
  • EGÉSZSÉG: Ön tudja, hogy miből készült a takarója? A természetes anyagok – a szintetikus anyagokkal szemben – számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, melyek egészségünkre is hatással lehetnek. A Kaschmir Gold® termékek 100%-ban természetes alapanyagból, elsőosztályú kasmír-merinóból készült, bőrbarát és antiallergén termékek.
  • MEGNYUGTAT & FELTÖLT: a természetes alapanyag egyik megkérdőjelezhetetlen tulajdonsága, hogy nyugodt környezetet biztosít testünknek a pihenés időszakában, s egyben kellően feltölt a következő nap kihívásaira.