Jó éjt álomföldön

Egy rossz éjszakai alvás könnyen rányomhatja bélyegét a gyermek napjára, a teljesítőképességére, a hangulatára. Ismerős? Egy-egy éjszaka még nem a világ, de mi van akkor, ha a rossz alvás rendszeressé válik?

Kutatások bizonyítják, hogy a kevesebb éjszakai alvás viselkedési zavarral járhat napközben, ami az óvodai, iskolai teljesítmény rovására mehet. Az alvászavarral küszködő gyerekek sokkal hajlamosabbak a depresszióra és a szorongásos betegségekre is.

Ebből is látható, mennyire fontos a testi -lelki fejlődés szempontjából a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, már egészen pici kortól kezdve.

A kicsik komfortérzetét maximálisan szolgálja, ha pihenésükkor természetes anyag veszi őket körül. A pihe-puha anyag nemcsak hogy segít megnyugtatni a picit, de körbeöleli kis testét, és biztosítja az egyenletes testhőmérsékletet: ügyelve arra, hogy nyáron ne izzadjon a gyermek, de télen se fázzon a takaró alatt. Ennek köszönhetően kevesebbszer riad fel éjszaka, reggel pedig vidáman, kipihenten ébred majd.

A LEGKISEBBEK KÉNYELMÉÉRT

Sok szülő, nagyszülő tudja, milyen fontos biztosítani gyermekük, unokájuk fejlődéséhez a nyugodt, pihentető alvást. Ha törekszik mindenből a legszebbet, legjobbat beszerezni szeme fényének, az ágynemű kiválasztásánál is legyen körültekintő!

A 100%-ban természetes anti-allergén alapanyag, még az érzékeny bőrű kisbabáknak is tökéletes választás.

Ezért javasoljuk: válasszunk természetes alapanyagból készült ágyneműket már a kezdetektől!

Ma már egy különleges technológia segítségével olyan természetes alapanyagú ágyneműk készülnek, mint például merinó, kasmír vagy akár selyemszálból, melyek a gyermek kiegyensúlyozott pihenését szolgálják.

A Kaschmir Gold már 1995 óta foglalkozik a minőségi alvás fontosságával. Célként tűzte ki, hogy emberek százezreinek megteremtse a pihentető alváshoz szükséges prémium természetes alapanyagból készült párnákat, takarókat, ágybetéteket, és az egészséges életmódhoz szükséges egyéb termék kiegészítőket.

Kövessen bennünket Facebook oldalunkon, instagram oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre és olvassa rendszeresen megjelenő blogbejegyzéseinket is, hiszen számtalan hasznos információval jelentkezünk az év során.