Hogyan kerülje el az alvásadósságot?

Ha valaki rendszeresen kevesebbet alszik, mint amennyit a szervezete kívánna, illetve valami miatt gyakran rosszul alszik és nem képes regenerálódni, az ilyen ember könnyen „alvásadósság”-ba kerülhet, és számolnia kell szervezete egyéb funkcióinak problémáival is.

Ha valaki nem jut hozzá a jóllétéhez elengedhetetlen mennyiségű, jó minőségű alváshoz, akár azért, mert az életmódjából adódóan megvonja magától az alvást, akár azért, mert valamilyen betegségben szenved, annak beláthatatlan következményei lehetnek.

Sajnos nehéz tudatosítani az emberekben, hogy az alvásadósság nem játék. Vannak, akik egyenesen „státusszimbólumként” tekintenek a krónikus fáradtságra. Mivel az alváshiányban szenvedők állapota általában lassan romlik, sokukban fel sem merül, hogy súlyos alvászavar áldozatai.

Az alvásadósságot mindenképp behajtja a szervezetünk!

Tisztában vagyunk vele, hogy az embereket számos nehezítő körülmény visszatartja, hogy időben feküdjön le aludni. Ugyanakkor az így elveszített órákkal jön létre az alvásadósság, amit előbb-utóbb a szervezet ki fog kényszeríteni magának akár olyan áron is, hogy összeomlik, az embert pedig a betegség kényszeríti ágyba. Ha szerencsések vagyunk, „megússzuk” egy kimerültség érzéssel. Amikor valaki azt érzi, olyan fáradt, hogy az egész hétvégét végig fogja aludni, az már komoly alvásadósság.

Enyhébb tüneteknél a szervezet annyira lemerül, hogy az illetőnek nincs kedve felkelni. Ilyenkor kipasszírozza az emberből, hogy még aludjon. A lényeg, hogy a szervezetünk ezt mindenképp megoldja!

Miért van szükség arra, hogy jól aludjunk?

Testünk ezalatt a természetes pihenőállapot alatt regenerálódik, nyugszik meg a hosszú nap fáradalmai után és töltődik fel, hogy a következő nap kihívásaival energikusan, kipihenten nézhessünk szembe.

Változtassa meg alvási szokásait, és megváltozik az élete!

Hogyan kerülje el az alvásadósságot?

A megoldás egyszerűbb, mint gondolná!

Rendkívül fontos, hogy milyen anyagú ágynemű garnitúrát, párnát és takarót használ! Ha Ön ideális körülmények közt alszik, akkor az alvásnak valóban regeneráló, megújító és jótékony hatása van!

A pihentető alváshoz szükséges Kaschmir Gold® termékek:

  • gerinc és nyak-kímélő párna
  • jó hőszigetelő és légáteresztő takaró
  • jótékony hatású egyenletes, száraz, kellemes meleget nyújtó ezüstszálas mágneses* ágybetét / derékalj

1995 óta szerzett tapasztalataink alapján azt gondoljuk, hogy érdemes az embereket tanítani a minőségi alvás fontosságára. A Trend FM Gazdasági Rádióban vendégeskedtünk, ahol Oláh Andreával az Egészségkód című műsorban többek között az alvásadósságról is beszélgettünk.

Kövessen bennünket Facebook oldalunkon, Instagram oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre és olvassa rendszeresen megjelenő blogbejegyzéseinket is, hiszen számtalan hasznos információval jelentkezünk az év során.

Vásároljon kedvező ajánlatainkból, és limitáltan elérhető, kedvezményes termékeinkből, és kerülje el az alvásadósságot!