A 3 legfontosabb tippem, hogy jobbá tegye utazásait!

Ha utazást tervez, akkor ne csak az útvonalat tervezze meg és a szállást foglalja le, hanem gondoljon a hosszabb-rövidebb, kényelmetlen repülő-, autó-, busz-, vagy vonatútra is! Ne az utazás fáradalmait kelljen kipihennie a nyaraláson vagy a wellness hétvégén!

Biztosan Önnel is megtörtént, hogy utasként szeretet volna megpihenni, vagy akár aludni az út során. De ülőpozícióban alvás közben nem voltak megtámasztva megfelelően a nyakcsigolyái, előrebukott a feje, megfájdult a nyaka és a vállizmai is befeszültek.

Vagy autóval ment, és sofőrként vezetés közben megizzadt, és szinte hozzátapadt a bőrüléshez. A több órás út végére fejfájóssá és ingerültté vált. Mikor az utazás végén kiszállt az autóból, akkor szembesült a kellemetlen izzadtságfoltokkal az ülésen és a ruháján. Összességében fáradtan, kimerülten és fejfájással érkezett meg a szállásra.

Vagy az autóban a hideg bőrülésen alulról fázott, ezért bekapcsolta az ülésfűtést, de akkor meg túlzottan melege lett, ezért újra kikapcsolta, és kezdődött minden elölről. Úgy érezte, hogy sehogy se jó! Az ülésfűtés vagy túl meleget csinált, vagy nem fűtött eléggé, és nem tudott egyenletes, megfelelő hőmérsékletet biztosítani. Ha pedig túlzottan felfűtötte, akkor utána kellemetlen volt megizzadva kiszállni az autóból, és könnyen megfázott.

Vagy gondoljon arra, hogy milyen bosszantó érzés tud lenni, amikor végül megérkezik a szállásra és csak ott szembesül azzal, hogy jobb lett volna bepakolni a saját ágyneműjét, mert hiányzik az otthon megszokott kényelem és minőség. Már nem szívesen takarózik pehely-, toll-, vagy műszálas takaróval, mert tudja, hogy a pihenéshez nélkülözhetetlen a jó minőségű természetes kasmír-merinó gyapjútakaró. Ha lenne rá módja, akkor legszívesebben mindenhova magával vinné a sajátját!

Ne kössön kompromisszumot!

Nem törvényszerű, hogy fáradtan és kimerülten érkezzen meg a szállására. De jó, ha tisztában van vele, hogy nem mindegy, hogy milyen körülmények közt utazik!

Az utazás körülményei nagyban tehetnek arról, hogy fáradttá, ingerültté, fejfájóssá, kimerültté válik az út végére. Ne csak az indulásnál jusson eszébe, hogy ez is otthon maradt, meg az is, és milyen jó lett volna beszerezni és magával vinni egy-két utazással kapcsolatos hasznos kiegészítőt, vagy eszközt.

A 3 legfontosabb tippem, hogy mit vigyen magával

  1. egy pihe-puha ergonomikusan kialakított nyakpárnát, hogy nyugodtan pihenhessen útközben.
  2. egy kényelmes ülőpárnát, ami természetes anyagának köszönhetően folyamatos egyenletes hőhatást biztosít télen-nyáron. Nemcsak kellemes meleget nyújt, de a benne lévő mágnesek serkentik a keringést, vérkeringés-javító hatású, és sokkal jobb lesz a közérzete is.
  3. egy könnyű hordozható ágyneműt, egy vékony takarót kispárnával, ami kis helyen is elfér, hogy bármikor betakarózhasson kedvenc takarójával, és ne kelljen lemondania az otthon kényelméről.

Változtasson tudatosan az utazási szokásain és körülményein! Töltse fel valódi élményekkel a pihenésre szánt szabadidejét!

Ne azzal töltse a drága szabadidejét, hogy az utazás fáradalmait kipihenje, hanem koncentráljon az aktív pihenésre, a minőségi időtöltésre, töltődjön fel élményekkel, és legyen pihentető az alvása távol az otthonától is.

Ebben segít Önnek a Kaschmir Gold®! Nálunk mindenre talál megoldást! Higgye el mi a legjobbat szeretnénk Önnek!

Használja ki a természetes kasmír-merinó gyapjú kedvező hatásait, ami

  • nyáron hűt, télen fűt
  • egyenletesen tartja a testhőmérsékletét
  • mágneses változatban energetizál és javítja a vérkeringést