Ügyfélszolgálat:06 1/ 319 4905

Ön Egészségpénztár tag?

Ön Egészségpénztár tag?

A Kaschmir Gold termékekkel most duplán jól jár!

Ön hisz abban, hogy az egészség nem az életkortól függ? Vágyik arra, hogy mélyen és nyugodtan aludjon éjszaka és jéghideg végtagjai végre felmelegedjenek? Elgondolkozott már azon, hogyan kompenzálja a munkájából, életmódjából származó hátrányos következményeket? Gondoljon a megelőzésre!

Napjainkban egyre többen szenvednek mozgásszervi betegségektől. Az első problémák nemcsak az időseknél jelentkezhetnek, hanem már egészen korán akár 20 éves korban is előfordulhatnak.

A helytelen életmódbeli és megváltozott munkahelyi szokások miatt a mozgásszervi problémák nagyon elterjedtek.

Önre is igaz, hogy

 • sokat ül számítógép előtt,
 • keveset mozog, nem gyalogol, kocsiból száll be és kocsiba száll vissza,
 • keveset jár természetbe,
 • egyoldalú a táplálkozása?

Tudta, hogy már a számítógép mellett az egér használata is okozhat ízületi elváltozást?

A sok ülés, kevés mozgás is mozgásszervi problémát okozhat.

Egyformán fontos a mozgásszervi betegségek megelőzése, a prevenció, és a már meglévő betegségek szinten tartása. Minden olyan eszköz, amit ülésre, fekvésre, éjszakai alvásra használ segíthet a helyes testtartás megőrzésében, és a gerince ízületi állapotának a szinten tartásában.

Ezek közül is a legfontosabb a pihentető alváskörnyezet és a megfelelő fekhely biztosítása.

Használjon eredeti Kaschmir Gold® anatómiai kialakítású, keringésjavító jótékony hatású mágneses ágybetétet, légáteresztő takarót, gerinc- és nyakkímélő párnát, ami éjszaka segít a gerincét megfelelő pozícióban tartani, így reggelre kellőképpen kipihentté válnak izmai.

Fontos, hogy alvás közben egyenletes hőmérsékletet biztosítson ízületei számára. Az egyenletes hőmérséklet ugyanis jót tesz gerincelváltozások, gerincpanaszok, és izomfájdalmak esetén is. A Kaschmir Gold® természetes alapanyagú kasmír-merinógyapjú ágynemű felveszi teste hőmérsékletét, és egész éjszaka egyenletes száraz melegben tartja ízületeit. Így nyugodtabb éjszakái és kellemesebb nappalai lesznek.

Alvás közben vegye körbe testét jótékony hatású mágneses mezővel, ami a vásárlóink használati tapasztalatai és a szakorvosok véleménye alapján segít oldani az idegi, ízületi problémákat, enyhíti a fájdalmakat, javítja a keringést, veseműködést. Sokkal mélyebb lesz az alvása és reggel frissebben ébred. A Kaschmir Gold® jótékony hatású mágneses ágybetét javítja a vérkeringését és erősíti immunrendszerét.

Az eredeti Kaschmir Gold® kasmír-merinógyapjú párna, takaró és mágneses ágybetét együtt mindhárom funkciónak eleget tesz!

Kínálatunkban a komplett ágyneműgarnitúrától kezdve (takaró, párna, derékalj/ágybetét mágnessel vagy anélkül), a különböző méretű kispárnákon, relax nyakpárnán, derékmelegítőn, autósülésen át az ülőpárnáig mindent megtalál, az utóbbit kérje mágnesbetéttel, ami jótékony hatással van az immunrendszerére is.

Vásárlóink visszajelzései alapján többek között a következő pozitív eredményeket tapasztalták:

 • javul az alvásminőség
 • enyhül az izomhúzódás
 • elősegíti sportolás esetén az izomregenerációt
 • enyhíti az ízületi- és izomfájdalmakat
 • csökkenti a krónikus mozgásszervi panaszokat
 • javítja a keringést
 • segít megelőzni a felfekvést

Orvosok ajánlásával

„A Kaschmir Gold termékekben felhasznált kiváló minőségű gyapjú feltétlenül segítséget nyújt: az egyenletes hőmérséklet elérésében pihenés közben, ami jót tesz az ízületeknek, gerincelváltozásoknak, gerincpanaszok, izomfájdalmak, izomgörcsök kapcsán is. A Kaschmir Gold termékek segítenek a mozgásszervi betegségek megelőzésében. Kényelmes, kellemes, mindenféle ízületi problémával, háti gerincproblémával kapcsolatosan segítséget nyújtanak. Ez különösen fontos mozgásszervi betegségben szenvedőknek.”

Dr. Somogyi Viktor
Reumatológus főorvos

„Az alvás minősége és mennyisége is szerepet játszik a mozgásszervek szinten tartásában. Az ízületeket és a gerincet egyenletes hőfokon kell tartani. A gyapjú nem melegít, hanem megtartja azt a hőköpenyt, ami minket körülvesz. Óv a lehűléstől és nyáron sem érezzük melegnek a gyapjúágyneműt.”

Dr. Horváth Remény
Reumatológus főorvos

Vásároljon Kaschmir Gold terméket akár 100%-os visszatérítéssel! A Kaschmir Gold Egészségpénztár elfogadóhely!

Ha Ön egészségpénztár tag, akkor biztos tudja, hogy nemcsak orvosi szolgáltatásokat vehet igénybe egészségpénztári számlája terhére, hanem egészségmegőrző, megelőzést támogató termékeket is vásárolhat.

A vizsgálatok eredményeképpen a Kaschmir Gold® termékekre megkaptuk az ápolástechnikai eszköz besorolást, ezért az Egészségpénztáraknál 100%-ban elszámolhatók. Ha Ön egészségpénztár tag, akkor a pénztári számlaegyenlegéből elszámolhatja a Kaschmir Gold®-nál történt vásárlást!

Szerződött Egészségpénztár partnereink:

 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • MKB Pannónia Egészség- és Önsegélyező pénztár
 • OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Patika Egészségpénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Medicina Egészségpénztár
 • Vitamin Egészségpénztár
 • Allianz Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Ha további kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfélszolgálatunk

Telefonszám: +36 1 319 4905 vagy +36 20 329 0440
E-mail cím: ugyfelszolgalat@kaschmirgold.hu