Egészségpénztár

Ön egészségpénztár tag?

Legnagyobb kincsünk az egészségünk! Ha az nincs bizony nem tudunk gondoskodni családunkról és a munkánkat sem tudjuk jól ellátni!

Az egészséges életmód szerinti életvitel egyik alapja a tudatosság. Tudatosan figyeljünk táplálkozásunkra, a rendszeres testmozgásra, a megelőzésre és a pihenéssel töltött időre. Utóbbi a regenerációban játszik fontos szerepet. Ennek a tudatosságnak köszönhetően ma már egyre többen tagjai valamely egészség- és önsegélyező pénztárnak.

Számolja el a Kaschmir Gold®-nál történt vásárlását!

A Kaschmir Gold® termékei a regeneráció fázisában nyújtanak elengedhetetlen segítséget testünknek. Bár az alvás fontosságának tudatossága már kezd megjelenni a fejekben, sajnálatos módon azért erre még nem figyelünk kellőképpen. Éppen ezért tartjuk elsőszámú küldetésünknek, hogy erre felhívjuk az emberek figyelmét – a lehető legtöbb csatornán keresztül. Így szeretnénk az egészségpénztár tagokat is informálni a pihentető alvás fontosságáról és felhívni a figyelmüket, hogy a Kaschmir Gold® termékek összegét 100%-ban elszámolhatják egészségpénztári tagságuk terhére.

Vásároljon Kaschmir Gold® termékeket saját részre vagy családtagjainak és számolja el egészségpénztári keretére!

Aludjon jól és ébredjen kipihenten!

Az elszámolás menete

Az elszámolás menete nagyon egyszerű: a tőlünk kapott számlát egészségpénztárának elküldve – a fennálló keretének összegéig – az Egészségpénztára teljes összegben visszatéríti Önnek.

Egészségpénztárakkal való együttműködés

Különböző egészségpénztárakkal szorosabb együttműködési szerződést kötöttünk, így az ő tagjai részére időnként egyedi kedvezmények is igénybe vehetők! Ezzel kapcsolatban keresse fel egészégpénztárát további részletekért!

Vásároljon Kaschmir Gold terméket 100% os visszatérítéssel!

Egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, ügyfélszolgálati menedzserünk készséggel áll rendelkezésére!