Egészségpénztár

Miért jó egészségpénztár tagnak lenni?

Legnagyobb kincsünk az egészségünk! Ha az nincs bizony nem tudunk gondoskodni családunkról és a munkánkat sem tudjuk jól ellátni!

Az egészséges életmód szerinti életvitel egyik alapja a tudatosság. Tudatosan figyeljünk táplálkozásunkra, a rendszeres testmozgásra, a megelőzésre és a pihenéssel töltött időre. Utóbbi a regenerációban játszik fontos szerepet. Ennek a tudatosságnak köszönhetően ma már egyre többen tagjai valamely egészség- és önsegélyező pénztárnak.

Elszámolható a Kaschmir Gold®-nál történt vásárlás!

A Kaschmir Gold® termékei a regeneráció fázisában nyújtanak elengedhetetlen segítséget testünknek. Bár az alvás fontosságának tudatossága már kezd megjelenni a fejekben, sajnálatos módon azért erre még mindig nem fordítunk elegendő figyelmet. Éppen ezért tartjuk elsőszámú küldetésünknek, hogy  a lehető legtöbb csatornán keresztül tájékoztassuk erről a legtöbb korosztályt. Az – általunk egészségtudatosnak számító – egészségpénztár tagoknak azzal a jó hírrel tudunk szolgálni, hogy a nálunk vásárolt termékek összegét 100%-ban elszámolhatják egészségpénztári tagságuk terhére.

A jó alvás fontos, így kipihenten ébredhetünk reggelente!

Az elszámolás menete

Az elszámolás menete nagyon egyszerű:
Kiállítunk egy  Áfás számlát a vásárlásról, amit az egészségpénztárának elküldve  a teljes összeget visszatérítik.
A visszatérítés összegének csak az egészségpénztári számlán lévő keret szab határt.

Egészségpénztárakkal való együttműködés

Különböző egészségpénztárakkal szorosabb együttműködési szerződést kötöttünk, így az ő tagjai részére időnként egyedi kedvezmények is igénybe vehetők!

Vásárolj Kaschmir Gold terméket 100% os visszatérítéssel!

Maradt még kérdésed? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, ügyfélszolgálati menedzserünk készséggel áll rendelkezésedre!