Az Eredeti Kaschmir Gold®

Rengetegféle gyapjú és mágneses ágynemű kapható a piacon, ami ránézésre hasonlít a Kaschmir Gold® termékeire. De hamar kiderül, hogy ezek a termékek sem minőségben, sem jótékony hatásában, sem élettartamban nem hasonlíthatóak az eredeti Kaschmir Gold® termékekhez.

Vásárlás előtt feltétlenül vegye figyelembe, hogy termékeinket jelenleg kizárólag erről az internetes oldalunkról szerezheti be, vagy az itt megtalálható telefonszámokon tudja megrendelni, más forrásból nem.

Óvakodjon a házalóktól! Sokféle ágynemű van, de a Kaschmir Gold® termékei különleges anyag-összetételűek és speciális technológiával készülnek.

Amennyiben tudomást szerez hamis Kaschmir Gold® termékeket forgalmazó kereskedőről, kérjük jelezze felénk, hogy a szükséges jogi lépéseket megtehessük!

Örömünkre szolgál, hogy számos híresség is használja termékeinket, s tapasztalataikat szívesen meg is osztják közönségükkel. Vendégkönyvünkben az évek alatt száznál is több dicsérő és gratuláló bejegyzés összegyűlt termékeinkkel kapcsolatban, melyet vevőink szeretnek lapozgatni és mi is szívesen olvasgatunk.