Ügyfélszolgálat:06 1/ 319 4905

Hosszabb-rövidebb utazásra, vagy wellness hétvégére készül?

Hosszabb-rövidebb utazásra, vagy wellness hétvégére készül?

Ezt jobb, ha tudja!

Ha utazási irodánál befizet egy utazásra, vagy egyéni utazást tervez, akkor ne csak az útvonalat tervezze meg és a szállást foglalja le, hanem gondoljon a hosszabb-rövidebb, kényelmetlen repülő-, autó-, busz-, vagy vonatútra is! Ne az utazás fáradalmait kelljen kipihennie a nyaraláson vagy a wellness hétvégén!

Nem törvényszerű, hogy fáradtan és kimerülten érkezzen a szállására. De jó, ha tisztában van vele, hogy nem mindegy, hogy milyen körülmények közt utazik!

Az utazás körülményei nagyban tehetnek arról, hogy fáradttá, ingerültté, fejfájóssá, kimerültté válik az út végére. Ne csak az indulásnál jusson eszébe, hogy milyen jó lett volna beszerezni és magával vinni:

 • egy pihe-puha ergonomikusan kialakított nyakpárnát, hogy nyugodtan pihenhessen útközben
 • vagy egy kényelmes ülőpárnát, ami természetes anyagának köszönhetően folyamatos egyenletes hőhatást biztosít télen-nyáron. De nemcsak kellemes meleget nyújt, hanem a benne lévő mágnesek serkentik a keringését is, vérkeringés-javító hatású. Sokkal jobb lesz a közérzete is!
 • vagy akár egy könnyű hordozható ágyneműt, hogy bármikor betakarózhasson kedvenc takarójával és lehajthassa a fejét a kedvenc kispárnájára, és ne kelljen lemondania az otthon kényelméről.

Változtasson tudatosan az utazási szokásain és körülményein!
Töltse fel valódi élményekkel a pihenésre szánt szabad idejét!

Vigyen magával az utazásra Kaschmir Gold® kasmír-merinógyapjú ülőpárnát, relax nyakpárnát és ideális méretű, könnyű Queen® univerzális takarót kispárnával, higgye el mi a legjobbat szeretnénk Önnek!

Bőrüléses az autója? Nyáron izzasztó, télen hideg?
Biztosan előfordult már Önnel is hosszabb autóút során, hogy sofőrként

 • nyáron vezetés közben megizzadt, és szinte hozzátapadt a bőrüléshez
 • télen a hideg miatt bekapcsolta az ülésfűtést, de túlzottan melege lett, ezért újra kikapcsolta, és kezdődött minden elölről. Úgy érezte, hogy sehogy se jó!
 • a több órás úton fejfájóssá és ingerültté vált
 • mikor az utazás végén kiszállt az autóból, akkor szembesült a kellemetlen izzadtságfoltokkal az ülésen és a ruháján
 • összességében fáradtan, kimerülten és fejfájással érkezett meg a szállásra

De mindez utasként is kellemetlen!

Akár repülő-, autó-, vagy buszútról van szó utasként ugyanúgy ki van téve a kellemetlen izzasztó bőrülésnek.

Biztosan Önnel is megtörtént, hogy utasként szeretet volna megpihenni, vagy akár aludni az út során. De ülőpozícióban alvás közben nem voltak megtámasztva megfelelően a nyakcsigolyái, előrebukott a feje, megfájdult a nyaka és a vállizmai befeszültek.

Vagy gondoljon arra, hogy milyen bosszantó érzés tud lenni, amikor végül megérkezik a szállásra és csak ott szembesül azzal, hogy jobb lett volna bepakolni a saját ágyneműjét, mert hiányzik az otthon megszokott kényelem és minőség. Már nem szívesen takarózik pehely-, toll-, vagy műszálas takaróval, mert tudja, hogy a pihenéshez nélkülözhetetlen a jó minőségű természetes gyapjútakaró. Ha lenne rá módja, akkor legszívesebben mindenhova magával vinné a sajátját!

Ne kössön kompromisszumot!

Ne azzal töltse a drága szabadidejét, hogy az utazás fáradalmait kipihenje, hanem koncentráljon az aktív pihenésre, a minőségi időtöltésre, töltődjön fel élményekkel, és legyen pihentető az alvása távol az otthonától is. Ebben segít Önnek a Kaschmir Gold®! Nálunk mindenre talál megoldást!

Gyapjú termékeinket orvosok, természetgyógyászok és ismert emberek is ajánlják. Többek között Dr. Horváth Remény főorvos, Dr. Major Zoltán főorvos, reumatológus és fizioterápiás szakorvos, sportorvos, Dr. Somogyi Viktor reumatológus főorvos, Dr. Szilágyi Mária pszichológus, Escher Andrea kineziológus, Béky László természetgyógyász, Balázs Klári és Korda György előadóművészek, Ivancsics Ilona, Bence Ilona, Pásztor Erzsi művésznő, Szegvári Katalin újságíró, és még sokan mások.

Számunkra a legnagyobb boldogság, hogy egyre több fiatal is fontosnak tartja, hogy figyeljen a környezetére, ráadásul az alváskörnyezetére is. Egyre többen vásárolják a természetes mágnesbetétes kasmír gyapjúágyneműinket és kiegészítőinket.

Ha természetes anyaggal szeretné körbe venni magát, akkor legyen az a kasmír-merinógyapjú, mert az a legfinomabb, legpuhább, legtermészetesebb anyag, ami a nyugodt és pihentető érzést biztosítani tudja az Ön számára!

Vigyen magával az utazásra Kaschmir Gold® kasmír-merinógyapjú ülőpárnát, relax nyakpárnát és ideális méretű, könnyű Queen® univerzális takarót kispárnával, higgye el mi a legjobbat szeretnénk Önnek!

Kiknek ajánljuk?

Annak, akinek fontos, hogy

 • repülőn, autóban, buszon vagy vonaton is komfortos legyen az utazás
 • az utazáson is kényelmes és egészséget támogató környezetben legyen
 • télen ne fázzon, nyáron pedig ne süljön meg a bőrülésen az autóban
 • tegyen az egészségéért
 • ne az utazás fáradalmait kelljen kipihennie a szálláson
 • az otthoni kényelem a nyaralás, pihenés során se hiányozzon
 • természetes pihe-puha gyapjútakaróval, párnával és kiegészítőkkel vegye körbe magát a nyaralás során is
 • fitten és energikusan tudja tölteni a szabadidejét

Gondoskodjon arról, hogy hőháztartása és keringése optimálisan működjön a megterhelő hosszú utazás, és a sok egyhelyben ülés után is!

A Kaschmir Gold® kasmír-merinógyapjú ülőpárna

 • egész úton egyenletes hőmérsékletet biztosít testének
 • télen fűt, nyáron hűt, így egész évben praktikus megoldás
 • megóvja útitársait az anyósülésen a felfázástól. Gondoljon feleségére, lányára, barátnőjére!
 • mágneses változata energetizáló hatású, megnöveli az energiaszintjét, és serkenti a keringését is, vérkeringés-javító hatású. Ezentúl frissen és jókedvűen érkezik meg a szállásra és sokkal jobb lesz a közérzete is.
 • praktikus darab, amit bárhova magával tud vinni, egyszerűen csak ráteszi bármilyen ülésre
 • használhatja repülő-, busz-, vagy vonatút során is. De beviheti magával a hotelbe, szállodába is, hogy ott is otthoni kényelemben legyen része.

Felejtse el az utazással járó nyakfájást és a feszült vállakat!

Queen® kasmír ülőpárna

Otthoni székre, irodában és autóban is ajánljuk 40 x 40 cm

12.900 Ft-tól

Favorit® ülőpárna

Natúrszínű, kasmír-merinógyapjú ülőpárna 40 x 40 cm

8.900 Ft-tól

A Kaschmir Gold® kasmír-merinógyapjú relax nyakpárna

 • tökéletesen alátámasztja a nyaki csigolyákat, lazán tartja a vállizmait
 • ideális útitárs, kényelmesen aludhat vele repülőn, autóban, vonaton, vagy buszon
 • kis helyen elfér a kézipoggyászban, így bárhova magával viheti
 • selymes, puha tapintása miatt kellemes közérzetet biztosít
 • kiváló a légáteresztő képessége
 • antiallergén és gyapjúprogramon mosható

Queen® relax kasmír nyakpárna

Prémium, kasmír-merinó gyapjú nyakpárna extra mennyiségű kasmírral

17.900 Ft

Black Jack® relax selyem-kasmír nyakpárna

Antracit szürke, kasmír-merinógyapjú nyakpárna extra mennyiségű selyemmel

17.900 Ft 12.900 Ft

Pihenjen és töltődjön fel utazása során saját Kaschmir Gold® Queen® ágyneműje segítségével!

A Kaschmir Gold® Queen® kasmír-merinógyapjú univerzális takaró

 • egyrétegű, vékony, így ideális nyáron, utazáshoz, vagy akár tévénézéshez is
 • egyenletesen tartja a test hőjét pihenéskor
 • lágy esése felveszi a test formáját
 • könnyű, puha, selymes tapintása van, extra mennyiségű kasmírszálat tartalmaz
 • praktikus mérete miatt gyapjúprogramon mosógépben is mosható, így ha összepiszkolódik az utazás során, akkor egyszerűen az otthonában kitisztíthatja

Kaschmir-Gold Queen® kasmír univerzális takaró

Pihe-puha prémium, egyrétegű kasmír-merinó gyapjútakaró éjszakai és nappali pihenéshez 130 x 200 cm

135.900 Ft

Queen® kasmír kispárna

Prémium, kasmír-merinó gyapjú kispárna extra mennyiségű kasmírral 36 x 48 cm

24.900 Ft

Black Jack® selyem-kasmír kispárna

Antracit szürke, kasmír-merinógyapjú kispárna extra mennyiségű selyemmel 36x48 cm

24.900 Ft 17.900 Ft

Kellemes utazást és jó pihenést kíván a Kaschmir Gold csapata!

Megosztom Önnel pár kedves családi utazásos történetemet, de előtte még jöjjön egy aranyszabály, amit mindig betartok az utazásaim során!

Ha utazom, és szállodában vagy hotelban szállok meg, engem nem érdekel, hogy nekik mijük van, viszem magammal a saját kasmír-merinógyapjú ágyneműmet. A komplett ágyneműt a derékaljjal nem szoktam magammal vinni, de egy takarót és egy párnát bármikor bárhova elviszek magammal.

És akkor jöjjenek az ígért történetek….

1. történet

10 évvel ezelőtt egy repülőút során történt a családommal. Mivel tudtuk, hogy hosszú lesz a repülőút ezért magunkkal vittük az útra a pillekönnyű univerzális Queen® takarónkat, hogy könnyebben átvészeljük az utazást. Amikor eljött az este, csak elővettük a takaróinkat, mindenki megkapta a sajátját, és jól beburkolózott.

Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy az utasok reklamáltak az egyik légiutaskísérőnél, hogy ők is olyan takarókat szeretnének kapni, mint amilyen nekünk van. Az utaskísérő felvilágosította őket, hogy sajnos nem tud nekik adni, mert az a mi saját takarónk.

Azóta még jobb lett a helyzet, mert most már kézipoggyászként lehet vinni egy takarót és egy párnát is a repülőútra, és nem számít bele a súlyba sem. Tényleg könnyű, egy kiló az egész. Viszont fantasztikusan jó érzés benne aludni!

2. történet

Egy másik utazáson történt Olaszországban, amikor egy 5 csillagos szállodában szálltunk meg a lányommal és az unokámmal. Előre gondolkodtam és erre az útra is vittem magammal két könnyű gyapjútakarót. Tudtam, hogy nekem biztosan hiányozna, és az unokám is nagyon hozzá van szokva a gyapjúhoz, ezért jó ha van nálam egy pluszban is, annak ellenére, hogy az indulás előtt azt mondták, hogy „Ó anya minek hozol, hiszen 5 csillagos szállodába megyünk”.

Aztán az első nap az éjszaka kellős közepén arra ébredtem, hogy az unokám nincs az egyszemélyes ágyon, hanem le van térdelve az ágy mellé és a fejét ráfordította a takarómra. Felébresztettem és megkérdeztem tőle, hogy mit csinálsz? Miért keltél fel az ágyadról? De nem tudta megmondani. Mondtam neki, hogy neked is hoztam finom puha gyapjútakarót. Odaadtam neki, és jól beburkolózott a saját takarójával. A nyaralás hátralevő részében többször nem ébresztett fel.