Ügyfélszolgálat:06 1/ 319 4905

Álomutazó kollekció

A KASCHMIR GOLD®  ELHOZTA 2018 TELÉN AZ ÁLOMUTAZÓ KOLLEKCIÓT

A Kaschmir Gold® büszkén jelenti, hogy elkészítette LIMITÁLT kiadású  ÁLOMUTAZÓ ágynemű kollekciót a pihentetően aludni vágyó gyermekek számára!

A lélegzetelállítóan látványos szuperprodukcióban a főhős, Tomi egy álombárány segítségével harcol az álomvilág megmentéséért, küzd az alvás fontosságáért! Hiszen alvás nélkül álmok sem létezhetnek…

Megtiszteltetés számunkra, hogy az Álomutazó családi mesemusical készítőjével, a TulipánTündér Produkcióval együttműködve hirdethetjük az alvás fontosságát!

ÍME AZ ÁLOMUTAZÓ KOLLEKCIÓ DARABJAI

Az Álomutazó termékek most kedvezménnyel vásárolhatók meg. Az Álomutazó-szettet pedig egy praktikus utazótáskába csomagoljuk, amihez ajándékba egy pihe-puha Álomutazó Álomgömböt tűzünk.

Lepje meg gyermekét a népszerű Álomutazó- szettel! Ez az ajánlatunk csak LIMITÁLT darabszámban érhető el. Rendelje meg MOST kedvezményesen!

 

ÁLOMUTAZÓ Bárányos kispárna

Ez a kedves kispárna tökéletes alvótársa lesz gyermekének. A musicalben megismert Bárány alakja minden kisgyerek kedvence.

Méret: 36×48 cm

23.900 Ft helyett MOST 18.900 Ft

 

MEGRENDELEM »

 

 

Álomutazó Bárányos kispárna

 

ÁLOMUTAZÓ kispárna Báránnyal

Bárány remek hálótársa lesz gyermekének! A kedves kis gyapjas közvetlen közelről vigyáz az álmára, vele van, ha az álombárányokat kell számolgatni és bármikor hozzá is bújhat.

Méret: 36×48 cm

23.900 Ft helyett MOST 18.900 Ft

 

MEGRENDELEM »

 

 

Álomutazó takaró

 

ÁLOMUTAZÓ takaró

Ez a takaró olyan gyengéden öleli körbe gyermekét, hogy este alig várja majd, hogy ágyba bújhasson.

A takaróra varrt zsebbe pedig titkos üzeneteket rejthet el, akár a Fogtündérnek is.

Méret: 130×165 cm

46.900 Ft helyett MOST 41.900 Ft

 

MEGRENDELEM »

 

Álomutazó szett Takaró + Bárányos kispárna

 

 

ÁLOMUTAZÓ-SZETT

Bárány figurájának és a pihe-puha, prémium minőségű ágynemű alapanyagának köszönhetően gyermeke garantáltan jókedvvel megy majd ágyba minden este és kipihenten ébred reggelente.

Ez a szett könnyű és kis helyen elfér így egyszerűen magával viheti utazáshoz, barátokhoz, de akár a nagyihoz is. Bárhol is van gyermeke saját ágyneműjében pihenhet.

 

Az Álomutazó-szett egy Álomutazó párnát és egy Álomutazó takarót tartalmaz.

59.900 Ft

MOST ajándék utazótáskával és ÁLOMUTAZÓ álomgömbbel 

 

MEGRENDELEM »

 

Álomutazó - álomgömb

 

ÁLOMUTAZÓ ÁLOMGÖMB

Az Álomgömb a gyerekek új alvós kedvence! Pihe-puha anyagának köszönhetően jó odabújni hozzá, kis méretéből adódóan pedig bárhová magukkal vihetik! Illatgömbként is használható!

Az Álomutazó musical előadáson többszáz gyermek kedvence lett.

Méret: 11 cm átmérő

2.900 Ft helyett MOST 2.490 Ft

 

MEGRENDELEM »

 

“Manapság, rohanó világunkban sajnos nem fordítunk kellő figyelmet az alvásunkra, pedig egészséges életmódunk alappillére a megfelelő mennyiségű és minőségi alvás, melyet már kisgyermekkorban tudatosan ki kell alakítani!”

(Ancsák Sándorné Piroska, a Kaschmir Gold® megálmodója)